• Onze eigen topper Balou Bontekoe en haar stoere ruin Downtown v Uptown hebben afgelopen maanden trainingsrondjes bij de Junioren gereden.  Dat smaakt voor Balou zeker naar meer en nog hogere scores maar voor nu mogen zij zeker niet ontevreden zijn.
 • Carmen Verburg en haar zelf gefokte merrie Joyful Day hebben hun debuut in het Z1 gemaakt en zich ook nog geselecteerd voor de indoor regiokampioenschappen. Helaas wegens een blessure liggen zij er nu uit. Wij hopen dat Joy zich zodanig verbetert zodat wij hen weer in de ring mogen aanschouwen.
 • Janine Stolwijk en Mr White Spot de knappe zwarte PRE hengst in eigendom van Tamara Dekker hebben de L2 mooi afgesloten met zelfs een 2de plaats van de Wennekerscup over de in 2022 gereden hoogste scores. Zij  trainen nu door voor de M1 en zullen binnenkort hun debuut gaan maken
 • Carolien van Diemen en de Gelderse merrie Malysha in eigendom Rosa van der Leeden-Lek hebben hun debuut gemaakt in het L1 en met dit weekend waarin zij maar liefst 4x 1ste plaats behaalden en bijna 5 winstpunten staat de teller alweer op L1 +7
 • Kirsten van de Giessen en haar stoere springgefokte ruin Clyde die helaas aan stal gebonden zijn wat betreft wedstrijden, zijn alweer 5 winstpunten rijker in het M2. Met de trailerlaadcursus hopen zij straks ook op ander terrein te kunnen starten zodat ze vaker wedstrijden kunnen rijden en wellicht andere leuke uitjes kunnen maken
 • Charlotte van den Brekel en haar zwarte stoere ruin Dynamic hebben hun debuut in het Z1 gemaakt en zijn officieel Z! Een lang gekoesterde wens van Charlotte is uitgekomen! Nu km’s maken
 • Riva Noordman met haar knappe pony Lilo hebben hun debuut in het L1 gemaakt en winst gereden. Super knappe van onze jongste pupil met haar pittige pony.
 • Pamela Spee- Versluis met haar spring gefokte ruin Eravin hebben de stijgende lijn kunnen vasthouden en winst gereden in het M1!
 • Yoella Overmeer met haar stoere springpony Vriendin rijden succesvol tussen de paarden en hebben hun laatste punten in de B gereden en succesvol in het L1 gestart en inmiddels 3 winstpunten rijker.
 • Lili Schonherr en haar knappe merrie Kardashian gingen voor hun laatste winstpunt in de M1 en met maar liefst 3 winstpunten en 2x 1ste plaats sloten zij de M1 af met ook nog deelname aan de regiokampioenschappen.  Inmiddels zijn zij  in de M2 gestart met winst en gaan nu km’s maken in de M2.
 • Paige Heymans en haar knappe ruin Koenrad VB hebben de L2 succesvol doorlopen en meegereden aan de regiokampioenschappen. Helaas vanwege een hele uitzonderlijke blessure ligt Koen er voor dit seizoen uit. Om toch actief bezig te blijven is Paige opzoek naar een tijdelijk bijrijdpaard
 • Lianne van Houten en haar imposante Friese hengst Wybren ‘FHS Maverick’ zijn na een half jaar wedstrijdpauze weer van start gegaan op hun nieuwe stal Time Stables waar zij sinds kort naar toe verhuisd zijn. Wederom 2x 1ste plaats en net geen 3 winstpunten! Wauw wat een comeback!
 • Milou Eisenberger en haar stoere haflinger Golden’s Buddy hebben afgelopen periode wegens studie niet veel kunnen trainen en starten maar desondanks reden zij winst en met nog een paar winstpunten te gaan mogen zij L2 starten.

Hiermee sluiten we het indoorseizoen af en hopen op een mooi en succesvol outdoorseizoen.