De zomervakantie is ten einde en de wedstrijden worden door een groot aantal leerlingen weer opgepakt.

  • Samantha Teunissen en haar zeer sensibele knappe merrie Cleopatra Sollenburg hebben de stijgende lijn in de Z1 te pakken. Zowel in de training als op de wedstrijden zijn zij met sprongen vooruit gegaan.  Dit resulteert in goede wedstrijdresultaten met mooie winstpunten en afgelopen wedstrijd zelfs 2x 2de plaats. Hard werken wordt beloond!!
  • Esther Balfoort en haar knappe maar ook zo’n sensibele merrie D’arlette hebben na een vakantiestop de training weer gestaag opgepakt. Paar wedstrijden in de Z1 gereden maar besloten om nog even thuis door te trainen alvorens weer de ring in te gaan.
  • Joyce Rits en haar stoere Fries, Hoyte fan Bosksicht in eigendom van Marion van Meerveld zijn thuis volop aan het trainen. Hoyte wordt steeds sterker en gaat enorm vooruit. In de ring is het soms nog wat lastig maar dat gaat helemaal goed komen gezien de stijgende lijn in de trainingen. Ook pakt hij de oefeningen van de M1 steeds beter op.
  • Nicole van Soelen en haar knappe ruin Goldfever reden afgelopen zaterdag hun L1 debuut. Eerste proef was nog wat rommelig maar in de 2de proef herpakten zij zich en reden zij maar liefst 190,5 punten. Super goed!
  • Annebel Hendrix en haar jonge springpaard Ino Matscho-Imoo reden hun dressuur debuut.  Het losrijden ging erg fijn en daar was Annebel al heel erg blij mee daar Ino nogal puberaal gedrag kan vertonen. De eerste proef liet Ino dat ook zien en heeft Annebel afgegroet. De tweede proef reed zij met het mes tussen de tanden en hun 1ste winstpunt is binnen! Knap gereden!
  • Charlotte van de Brekel met haar zwarte pittige ruin Dynamic, sinds kort in training bij ons en nog niet zo heel lang een combinatie samen reden paar weken terug hun wedstrijddebuut bij Horse Paradise Stables te Aalsmeer met 2 mooie winstpunten. Afgelopen zaterdag te stal Wennekers reden zij maar liefst 4 winstpunten en in de prijzen!
  • Martina Esveld en haar mooie vos merrie Candice sinds enige tijd in training bij ons reden vandaag in de L1 maar liefst 183 en 194,5 punten! Super goed!