geplaatst op: 2012-05-06
Ineke & Sam I Am.
Reden 2 weken geleden hun 1ste L1 wedstrijd met in de 1ste proef door spanning en afleiding van de entourage 172 punten en de 2de proef maar liefst 196 punten!!
Vandaag helaas geen winstgevende maar wel heel fijn gereden proeven!! Op naar de volgende wedstrijden en winstpunten! Zeer trots op deze groeiende combinatie.

Demi & Nebill’s Spitfire
Vandaag reden zij hun 1ste Z2 wedstrijd met 62,5% en 61%. In korte tijd zijn zij de Z1 door gevlogen en gaan mooi van start in de Z2.
Demi & Fire zijn uitgenodigd voor de Rabo-Talentenplan selecties! Heel trots op onze 15 jarige talentvolle amazone!

Isabelle & Kendy (zie fotogalerij)
Deze 9 jarige amazone is recent bij ons komen lessen met haar mooie pony Kendy. En met succes!! De onderlinge wedstrijd van 2 weken geleden wisten zij met maar liefst 199 punten te winnen en vandaag deden zij mee aan de officiële de KNHS wedstrijd en wonnen deze wederom met maar liefst 189 en 198 punten!!! Super gereden

Ook hebben wij in april weer een zeer geslaagde onderlinge dressuur wedstrijd van Stal Wennekers te Aalsmeer gehad.
Een aantal leerlingen van ons deden hieraan mee met heel goed resultaat.
*Lilian met Sam I Am, klasse L1 1ste plaats met maar liefst 197 punten en complimenten van de jury. Leuke combinatie en een heel fijn paard!
*Vienna met Bessy, klasse L1. Helaas net geen winst maar wel een mooi compliment van de jury. Nette proef , leuk paard!
*Isabelle met Kendy, klasse B pony’s 1ste plaats en 199 punten. Netjes gereden mooie combinatie!
*Gina met D- Date klasse B, 8 ste plaats en 199 punten en met Pieter 10de plaats en 196 punten van de 20 deelnemers. Jury heeft erbij vermeld dat zij het een hele nette proef vond!