Heel erg trots op onze leerlingen maar helemaal trots op onze eigen toppertjes Nina & Balou met hun geweldige maar vooral lieve pony Twis hoeve’s Jork!

 

 • Zondag 21/10
 • Vanochtend vroeg ging Martina Esveld van start in de L1 met haar knappe vos merrie Candice. Na vorige wedstrijd 2 hele fijne proeven en mooie punten te hebben gereden viel het vandaag iets tegen. Martina kreeg Candice niet zo voor elkaar als vorige keer en in de training. Ook dat kan wel eens gebeuren. Volgende maand gaan ze er weer voor!
 • In de middag ging Balou van start met Twister in de L2. Wat reden zij 2 geweldige proeven. Dat vond de jury ook en werd beoordeeld met maar liefst 205,5 punten en een 1ste plaats en 185,5 punten. In 3 wedstrijden alweer 8 winstpunten! Trotse papa en mama/juf.
 • Ook Nina ging met Twister van start in de L2, haar debuut in de L2. Behoorlijk nerveus en in de stress omdat haar cap te groot bleek te zijn en voor haar ogen zakte.. Net voordat ze de ring in moesten kwam Cleo, stalvriendinnetje , haar cap brengen die perfect paste en kon ze met een glimlach op haar gezicht de ring in. Reed een mooie 1ste proef met maar liefst 189 punten en hiermee officieel L2. Tweede proef ging iets moeizamer en daardoor ook net geen winst. Wederom trotse papa en mama/juf.
 • Juliëtte Woudstra en haar knappe Jazz afstammeling Dai Hermanus reden 2 hele goede proeven. De tweede proef nog beter dan de eerste. Deze combinatie zit duidelijk in een stijgende lijn. Eerste proef 3e plaats met 190 punten en de tweede proef maar liefst 203 punten en een 1ste plaats!
 • Charlotte van de Brekel en haar knappe zwarte ruin Dynamic waren eigenlijk niet van plan te gaan starten aangezien Charlotte de hele week op bivak was en niet heeft kunnen trainen. Toch besloten deze wedstrijd als een training/ oefening mee te pakken.  Knap gereden!
 • Dilan Kaya en haar imposante ruin Zayno hadden behoorlijk wat spanning met het losrijden. In de eerste proef namen ze deze spanning nog een beetje mee, desondanks reden zij een mooie 1ste plaats en 191,5 punten. Tweede proef ging al stuk meer ontspannen deze werd ook beoordeeld met een 1ste plaats en 195,5 punten!

 

 • Zaterdag 20/10
 • Annebel Hendrix met haar jonge schimmelruin Ino Matscho-Imoo gingen zaterdagmiddag voor de 2de keer van start in de B . De proeven die zij nu reden waren al zoveel beter dan vorige wedstrijd alwaar zij winst reden. Helaas dacht deze jury hier anders over en voor Annebel een zeer teleurstellende score… Heel jammer maar wij weten en zien wat een enorm stijgende lijn zij in het rijden hebben.
 • Samantha Teunissen ging in de avond van start in het Z1 met haar zwarte parel Cleopatra Sollenburg. Eerste proef paar kleine foutjes waardoor helaas net geen winst, maar de tweede proef herpakten zij zich weer helemaal en reden naar een 1ste plaats en maar liefst 213,5 punten!  Vorige week reden zij ook al 2 top proeven met 2x 1ste plaats en 212,5 en 215 punten! Nog 1 punt te gaan en zij mogen alweer Z2 starten!
 • Esther Balfoort en haar wispelturige merrie D’arlette hadden vorige keer al besloten even door te trainen en deze wedstrijd als een training te zien en daardoor HC gestart. Pakte zeker niet verkeerd uit.
 • Petra Harman – Rietsnyder en haar dancing queen Jolly Joker’s Rebelse gingen als laatste van start in het ZZL. Rebel is niet groot in hoogte maar zeker wel in beweging . Eerste proef ging geweldig en werd beloond met maar liefst 223 punten! Tweede proef op paar kleine storingen keurig gereden en 214 punten. 2x 1ste plaats!