geplaatst op: 2010-10-24
Leerlingen Golda Dressage presteren zeer goed op onderlinge wedstrijd.
Voor zowel Roos met haar mooie barokke lippizaner kruising Prince als Sophie met haar lieve Arabische volbloed Santos was de wedstrijd zeer geslaagd. Beide amazones reden vandaag maar liefst 183 punten in hun rubriek en Roos werd zelfs nog 3de!
Proficiat!Roos heeft enorm hard getraind in eerste instantie samen met haar ouders in het vertrouwen winnen van haar paard Prince die het vertrouwen in de mens volledig verloren was. Daarnaast was Prince heel scheef en heeft Roos volop getraind om hem weer recht en soepel door zijn lichaam te laten lopen. Zowel Roos als Prince zijn het afgelopen jaar enorm gegroeid en gaan een hele mooie toekomst tegemoet.

Sophie heeft sinds korte tijd les en doet dit met veel enthousiasme. Sophie is heel leergierig en heeft vandaag bewezen met haar mooie Arabische volbloed Santos al heel netjes een dressuurproef te rijden. Sophie is nog een hele jonge amazone met veel gevoel voor paardrijden, zij en Santos beginnen al een hele leuke combinatie te worden en zullen nog heel veel (rij)plezier samen beleven.