Zaterdag 8 december B en L paarden:

 • Annebel Hendrix en Ino Matscho-Imoo pakten afgelopen wedstrijd te Horse Paradise Stables al de 1ste prijzen mee naar huis met 2 mooie winstpunten. En gisteren reden zij weer naar een mooie score van 183 en 190 punten en een 3 de plaats. En na zo een geslaagde dressuurwedstrijd, vandaag een foutloos B springdebuut!
 • Tamara Dekker en haar knappe PRE hengst Girasol HMR reden 2 fijne proeven met een mooie winstpunt. Behoorlijk afgeleid door externe factoren tijdens de eerste proef maar in de 2de proef herpakten zij zich!
 • Martina Esveld en haar mooie merrie Candice reden twee nette proeven en weer een winstpunt erbij. Van harte gefeliciteerd Martina met je verjaardag en je winstpunt!
 • Daphne Lamberts en Bontendro gingen na een jaar niet meer gestart te hebben wegens revalidatie zaterdag weer de ring in. Heel spannend maar wat gingen zij alweer zoveel beter sinds afgelopen jaar met zelfs een winstpunt!

Z1 t/m ZZL Paarden:

 • Samantha Teunissen startte zaterdagavond in de Z2 met haar knappe zwarte merrie Cleopatra Sollenburg onder het toeziend oog van 15 bijscholing juryleden en camera-apparatuur. Beiden raakten hiervan totaal niet onder de indruk en reden een hele nette proef. De 2de proef was Cleo leeg en moest Samantha er teveel aan rijden waardoor er wat slordigheidsfoutjes optraden.
 • Sterre van Uden en de knappe Jolly Joker’s Rebelse in eigendom van Petra Harman-Rietsnyder gingen na langer dan een jaar samen niet meer gestart te hebben de ring in voor hun laatste punt in de Z2. Ook zij ondervonden totaal geen hinder van de bijscholing noch spanning en reden een hele mooie proef die met een 1ste plaats en 217 punten beoordeeld werd. Ook de 2de proef reden zij naar dikke winst. Hiermee heeft Rebel weer een amazone ZZL startgerechtigd gemaakt!
 • Esther Balfoort met haar knappe merrie D’arlette reden zaterdagavond in de Z1 en dit keer niet meer HC. Mooie 1ste plaats maar helaas net geen winst. De stijgende lijn in de training blijft gelukkig gehandhaafd tijdens de proeven. Zeer voldaan kwam Esther de ring uit.

 

Zondag 09 december B tm M2 Paarden & Pony’s:

 • Carmen Verburg en haar “princes Bali” Zebalia gingen maar liefst na anderhalf jaar blessureleed weer de ring in. Afgelopen periode goed getraind omdat de twijfel nog daar was wel of niet te gaan starten. Als training/oefening gekeken waar ze nu staan toch besloten vandaag de ring in te gaan.  En maar goed ook want zij reden 2 nette proeven in de M2 en winst! Hiermee ook officieel M2. Nu km’s maken.
 • Dilan Kaya en haar sensibele ruin Zayno reden vandaag hun 2de wedstrijd in de M2 en wederom 2 winstpunten ! Beide proeven waren netjes met genoeg ruimte tot verbetering.
 • ONZE EIGEN TOPPERTJES NINA EN BALOU MET HUN KNAPPE PONY TWIST HOEVE’S JORK REDEN ALLEBEI IN DE L2  WINST EN IN DE PRIJZEN
 • Nina reed 2 proeven met hele fijne nette stukken maar ook onderdelen waar voldoende ruimte ter verbetering in zit. Heel blij en trots met de 2de plaats en 2 winstpunten!
 • Balou stapte na Nina op Twister en ging best zenuwachtig de ring in.. nog 1 puntje en zij mogen M1 starten.. Wat reden zij een nette 1ste proef die maar liefst met 2 winstpunten en een 1ste plaats beloond werd. De 2de proef slopen er wat foutjes in maar alsnog een winstpunt en 2de plaats. Niet 1 maar maar liefst 3 winstpunten en hiermee M1 startgerechtigd!
 • Juliëtte Woudstra en haar knappe ruin Dai Hermanus met nog de griep onder de leden gingen vandaag voor hun laatste winstpunt in de B.. zij reden er maar liefst 4! en 2x 1ste plaats hiermee L1 startgerechtigd!
 • Petra Harman-Rietsnyder en haar jeugdige springgefokte ruin Jolly Joker’s Highness gingen na afgelopen periode alleen op springwedstrijd geweest te zijn weer een keer de dressuurring in en ditmaal in de M1. Highie,  na gisteren met Richard van Zaanen nog een fijn parcours gereden te hebben , liep vandaag met Petra 2 fijne dressuurproeven, met voldoende ruimte ter verbetering.

Zeer geslaagde wedstrijden met mooie resultaten ,complimenten van de jury’s en tevreden ruiters!

Trotse Juf!