*Zaterdag met Excellent eindelijk weer op wedstrijd geweest. Na mijn rugblessure paar weken niet hebben kunnen trainen, ziekenhuisopname van Jan behoorlijke hectische periode achter de rug. Maar wat liep hij fijn, zeker genoeg te verbeteren maar bijna alle onderdelen werden met een 7 beloond totdat……. black out nog 4 onderdelen te gaan maar was het helemaal kwijt….. zo zo ontzettend jammer… volgende x beter

*Vandaag de Kringkampioenschappen regio Noord Holland Zuid, aantal leerlingen hebben hier succesvol aan deelgenomen.

In de L2 reden:

-Cindy Jonkers met haar stoere Fries Wierd van de Hamelspoel reed 2 super fijne proeven. Beide proeven werden ook met winst beoordeeld 185-2 wegens 1x fout gereden en 184 punten met leuk jury commentaar: Mooie combinatie.  Op naar de Finale van de Friese Kampioenschappen. Super gereden!

-Judith Schreurs en Gentleman zijn op de 3de plaats geëindigd. Helaas net niet door naar de Regio Kampioenschappen maar wat knap. 1 ste proef helaas geen winst maar voor de 2de proef kregen zij maar liefst 200 punten!! Met als commentaar van de jury: paard heel mooi goed en constant loopt in al dat wat je wil zien, wauw super netjes gereden klaar voor de M2! Top gereden!

-Caya de Haas en Black Treasure reden vandaag voor de 2de keer L2 . 1ste Proef die voor Caya haar gevoel net zo goed ging als de 2de proef helaas geen winst maar de 2de proef werd beoordeeld met maar liefst 200 punten en hiermee werden zij 4de van een heel groot deelnemersveld!  Super goed gereden!

-Romy Lourens moest helaas afzeggen daar Jolly Joker’s Excellentie niet goed liep. Hopelijk loopt hij snel weer goed en kunnen ook zij de ring weer in. Waren er helemaal klaar voor.

In de M1

-Fenna Haarmans en Tom reden 2 hele goede proeven die maar liefst met 187 en 190 punten beloond werden. De  jury complimenteerde hen. Op de protocol stond ook commentaar om mee naar huis te gaan, Nette proef, vrolijk paard  en leuke combinatie. Top gereden op naar de M2!

In de M2

-Lisa Bosveld met Cleopatra, voor hen de 2de M2 wedstrijd en sinds kort bij ons in training. Lisa reed voor haar gevoel 2 hele fijne proeven, helaas werden deze net niet winstpuntwaardig beoordeeld. Lekker verder trainen komen de winstpunten vanzelf.

*Ook onze felicitaties aan onze stalgenoot Isabelle Ottens die in de L2 Kringkampioen is geworden en onze buurvrouw Jennifer Harnett die een mooie 4de plaats in de M1 reed!