• Onze eigen toppertjes Balou en Nina met hun über knappe en lieve pony Twist Hoeve’s Jork gingen zondagmiddag beiden van start in de M1. Balou reed twee keurig nette proeven deze werden dan ook beloond met een mooie 1ste plaats en een winstpunt . Nina reed een uur later haar debuut in de M1 met Twister. Twister deed weer enorm zijn best en Nina reed twee hele nette proeven en een winstpunt, zij zijn nu ook officieel M1!
  • Carolien van Diemen met de stoere ruin Ufo in eigendom van Lauri de Goeij gingen dit weekend op zaterdag te HPS starten en zondag bij stal Wennekers. Beiden dagen reden zij dikke winst in de L1 en maar liefst 3x 1e plaats. Heel knap gereden van deze prille combinatie!
  • Naomi van Hees met haar soms eigenwijze pony Carrogort May gingen voor de tweede keer starten in de B, D pony’s en wederom 2 mooie winstpunten en een 1ste plaats. Super goed!
  • Tamara Dekker en haar knappe PRE hengst Girasol HMR kaapten alweer de 1ste prijs in beide proeven weg en  reden 2 winstpunten in de L2. Jury was weer zeer lovend over deze mooie combinatie.
  • Daphne Lamberts en haar knappe ruin Bontendro gingen na lange tijd niet meer gestart te hebben weer de ring in om te kijken waar ze staan in de L2 en het wedstrijdgevoel terug te krijgen, besloten 1 proef te starten. Gevoel was goed en de proef ging fijn,  net op 0,5 punt na geen winst. Op naar de volgende wedstrijden!
  • Samantha Teunissen en haar knappe maar ook sensibele merrie Cleopatra Sollenburg gingen afgelopen week erg fijn in de training. Zaterdagavond gingen zij van start in de Z2 hier ging ook het losrijden goed, totdat ze bij de ring kwamen en Cleo heel veel spanning opbouwde. Ondanks de spanning zaten er hele mooie stukken tussen maar helaas kostte de spanning hen teveel punten. Mooi jurycommentaar een paard met talent!
  • Dilan Kaya en haar veelzijdige ruin Zayno reden hun debuut in de Z1. Mooie proeven met genoeg ruimte tot verbetering en al dicht bij de winst!
  • Carmen Verburg en haar soms wat koppige en ook sensibele merrie Zebalia gingen zondagochtend al vroeg van start in de M2. De proeven gingen alweer beter dan afgelopen wedstrijd,  programmafoutje kostte hen helaas net een winstpunt. Jammer maar zeer tevreden dat zij weer op de stijgende lijn zitten.
  • Annebel Hendrix en haar soms wat puberaal gedragende ruin Ino Matscho-Imoo gaan als een speer. Niet alleen in de cross en in het parcours maar ook tussen de witte hekjes wat Annebel nooit gedacht had en het ook nog leuk gaat vinden. Tweede keer L1 en weer in de prijzen; 1ste en 2de plaats en 2 dikke winstpunten!
  • Juliëtte Woudstra en haar knappe ruin Dai Hermanus gingen na poosje niet gestart te kunnen hebben wegens een verkoudheid van Dai, weer van start in de L1. Door de spanning ging het inrijden niet goed totdat haar vriendin Dilan haar te hulp schoot en Juliëtte alweer met een beter gevoel de ring inging.  Jammer genoeg in de ring nog teveel slordigheidsfoutjes waardoor zij net geen winst reden. Teleurstellend voor Juliëtte die door de B heen gevlogen was. Training weer oppakken en volgende keer weer knallen in de ring.
  • Lonneke van den Broek Koppe en de stoere en soms ook heel ondeugende Umiro in eigendom van Steffenie van Schagen  hadden wegens zwangerschap al een jaar niet meer gestart. Vandaag weer voor de eerste keer de ring in. Lonneke was erg zenuwachtig wetende hoe Umiro kan exploderen.. Maar dit gebeurde niet en zij reden twee keurige proeven en een mooie winstpunt. De kop is er af!