Zaterdag 12/01

B en L Paarden:

 • Annebel Hendrix en haar soms wat onstuimig jeugdig springpaard Ino Matscho-Imoo laten steeds weer zien hoe goed hij ook tussen de witte hekjes kan presteren. Afgelopen zaterdag lieten ze dat samen weer zien, maar liefst 2x 1ste plaats en 4 winstpunten en het mooie commentaar van de jury die heeft genoten van de proef!
 • Charlotte van den Brekel en haar knappe zwarte ruin Dynamic na een poosje niet getraind en gestart te kunnen hebben vandaag weer de ring en en 2 winstpunten gereden, super knap!
 • Chantal Beekman en haar zwarte Andalusiër Indy reden twee fijne proeven in de L1 en beide proeven werden met een mooie winstpunt beoordeeld. Indy gaat iedere week steeds fijner en beter lopen. Zo fijn zeker te weten dat deze combinatie bijna 2 jaar eruit is geweest.
 • Martina Esveld met haar mooie vos merrie Candice twijfelde of ze wel dan niet zou gaan starten daar beiden afgelopen weken vakantie hadden gehad. De week voor de wedstrijd pakte Martina Candice weer op en besloot zaterdag te gaan starten in de L2. Geen verkeerde proeven , genoeg ruimte voor verbetering en weer een winstpunt rijker!
 • Tamara Dekker en haar knappe PRE Hengst Girasol HMR reden afgelopen zaterdag in de L2 maar liefst 3 dikke winstpunten en heel mooi jury commentaar, prachtige combinatie en een fijne proef om naar te kijken!

Z2 paarden:

 • Samantha Teunissen en haar knappe zwarte merrie Cleopatra Sollenburg reden net geen winst in de Z2 maar wederom wel de 1ste plaats! Twee fijne proeven neergezet, puntjes op de ï en de winstpunten stromen weer binnen.

Zondag 13 /01

B t/m M1 paarden:

 • Juliëtte Woudstra en haar steeds beter en sterker wordende Dai Hermanus gingen voor de 2e x van start in de L1. In de training hebben zij deze proeven al aardig goed voor elkaar , op de wedstrijd nog routine op doen. L1 debuut reden zij te Nieuw Vennep met winst en ook vandaag reden zij ondanks dat er genoeg ruimte voor verbetering is naar een winstpunt.
 • Petra Harman -Rietsnyder en haar springgefokte ruin Jolly Joker’s Highness reden vandaag in de M1 naar winst.  Highie laat zich steeds beter bewerken in de ring. Ook springt hij zeer succesvol onder Richard van Zaanen.

M2 paarden en L2, M1 pony’s:

 • Carmen Verburg en haar springgefokte merrie Zebalia reden vandaag door een programmafout net geen winst, heel jammer maar fijn te weten dat de proef winstgevend beoordeeld werd. M2 zijn pittige proeven en Bali kan behoorlijk pittig reageren Carmen weet dit steeds beter te beteugelen.

Onze tweeling Nina en Balou gingen in de middag van start. Met de hulp van Stacey Boon die zowel Twister kwam knotten als de meisjes in de knotten zette en Sterre van Uden die standby stond om te helpen met losrijden voor als ik niet op tijd zou zijn want heel toevallig had ik ook een clinic gepland staan. In de ochtend naar de Beemster Ruiters geweest alweer ik een super leuke clinic heb mogen geven aan hele enthousiaste en fijne combinaties! Gelukkig kwam ik net op tijd om bij Nina te zijn die als eerste van start ging.

 • Nina reed twee hele mooie L2 proeven met onze knappe pony Twist hoeve’s Jork.  Beide proeven werden met een 1ste plaats beloond en 185,5 en 193 punten. En een mooie glimlach op Nina haar gezicht tijdens de proeven. Super trots op Nina en Twis
 • Balou ging als laatste van start en was heel erg zenuwachtig haar debuut in de M1. Net voor ze de ring in ging moest toch nog even haar laars uit om haar kous goed te doen.. Balou en Twister reden 2 fantastische proeven voor de aller eerste keer in M1 ook de jury’s vonden dit en beoordeelden beide proeven met 190 en 189 punten en 2x 1ste plaats. Super trots op Balou en Twister en ook Balou die ondanks de spanning een glimlach op haar gezicht kon toveren.

Wat een geslaagd en succesvol weekend zowel met de wedstrijden als met de clinic. Trotse mama en instructrice.