• Carmen Verburg en haar merrie Zebalia scoorden afgelopen zondag in de M2 te Aalsmeer bij stal Wennekers  maar liefst 3 winstpunten en een mooie 1ste plaats. Super trots op Carmen en Bali, heel hard voor getraind en gewerkt aan de ontspanning en losgelatenheid.
  • Samantha Teunissen en haar merrie Cleopatra Sollenburg reden 2 weken geleden in het Z2 maar liefst 3 winstpunten en  naar de 1ste plaats. Hiermee zijn zij ZZL startgerechtigd. Afgelopen zondag ZZL gestart en helemaal niet slecht voor een eerste keer.  Dicht bij de winst en mooi jury commentaar!
  • Lonneke van de Broek Koppe en Umiro (in eigendom van Steffenie van Schagen) reden afgelopen weekend jammer genoeg niet hun beste proeven. In de training gaat het heel erg goed alleen in de ring moeten zij nog meer km’s gaan maken.
  • Juliette Woudstra en haar ruin Dai Hermanus zij al dik L2 start gerechtigd maar wilde voor haar gevoel nog 1x L1 starten. Afgelopen zondag 2 fijne afsluitende L1 proeven gereden met een mooie 1ste plaats en 2 dikke winstpunten.
  • Charlotte van den Brekel met haar ruin Dynamic maakte daarentegen hun debuut in de L1 afgelopen zondag. De eerste proef helaas te veel spanning en verkeerd gereden maar in de 2de proef herpakten zij zich en reden naar een mooie 2de plaats met maar liefst 194 punten!
  • Carolien van Diemen en de ruin Ufo (in eigendom van Lauri de Goeij zijn lekker op dreef en rijden steeds in de prijzen en dikke winst. Ook afgelopen zondag in de L2 weer een mooie 2de plaats en winst!
  • Daphne Lamberts en Bontendro reden voor hun gevoel twee fijne L2 proeven met alweer duidelijk een stijgende lijn.  Helaas geen winst maar voor Daphne is dit al een overwinning.
  • Joyce Rits en de friese ruin Hoyte fan Bosksicht (in eigendom van Marion Meerveld) gaan de laatste tijd enorm goed in de training en de vorige wedstrijd ook heel goed gereden. Jammer genoeg afgelopen zondag in de M1 ging het wat minder.  De proeven begonnen heel sterk maar in de galop slopen er helaas nog te veel foutjes in.
  • Onze Springruiters hebben afgelopen weekend heel goed gereden op het grote Concours Hippique Haarlemmermeer Annebel Hendrix en Ino Matscho-Imoo, Juliëtte Meijer en haar moeder Marie Cecile Meijer en hun ruin Cruise Control Ckv en sinds kort in training bij ons, Britney Koekoek met haar ruin Glamour.