Super trots op onze leerlingen hoe zij zich door deze bizarre tijd heen slaan.

Zowel onze basis -als subtop leerlingen ook al was er tot heden geen mogelijkheid voor de Subtop

Vandaag met het meetmoment te stal Wennekers en in Hillegom reden een aantal leerlingen mee:

  • Stacey Boon en Haya Princess de bloedmooie Charmeur merrie in eigendom van Melanie van Haaften vormen sinds kort een combinatie. Online hebben zij al mooie punten gescoord in de L2 en vandaag hun eerste meetmoment. Ondanks de enorme spanning reden zij twee hele pittige proeven met maar liefst 3 winstpunten!!
  • Melanie van Haaften reed met haar knappe Haya online mooie scores in de M2 en hadden vandaag hun Z debuut. De eerste proef had Haya heel veel spanning maar kon Melanie haar toch nog goed de proef doorsturen. De 2de proef wijs afgegroet.
  • Carmen Verburg en haar eigenwijze springgefokte merrie Zebalia hebben online heel goed gescoord met afgelopen proef maar liefst 221 punten. Vandaag gingen zij voor de laatste 2 punten Z2. Eerste proef helaas geen winst maar in de 2de proef reden zij naar een mooi winstpunt toe! Nog 1 te gaan en dan mag deze combinatie ZZL starten!
  • Britt Laagwater en haar knappe D pony Prince hebben 2 weken geleden hun debuut in het Z gereden en hiermee officieel Z! Ook tijdens een instructieweek reden zij winst. Vandaag tijdens het meetmoment in de eerste proef een mooie winstpunt. De 2de proef helaas net iets te veel foutjes, maar desalniettemin super goed gereden!
  • Paige Hermans en haar pittige springpony Admiraal reden vandaag met het meetmoment hun debuut in de L2. Zij reden twee winstpunten en zijn hiermee officieel L2. Met springen mag deze combinatie inmiddels M starten.
  • Sterre van Keulen is met het rijden van de online proeven met haar pony Trump en springpaard Jukalana door de klasses heen gevlogen. Vandaag met het meetmoment M1 met Lana die het springen wel heel serieus nam en zo over de witte hekjes heen sprong. De 2de proef bleef ze braaf binnen de hekjes en reden zij dikke winst. Met Trump had Sterre vandaag in de M2 haar handen vol. Helaas, volgende keer beter.
  • Demi Singels en haar knappe pony Brummerhoeve’s Paladin reden vandaag voor de 2de keer in het L1 met maar liefst 3 winstpunten! Super stoer gereden van deze 9 jaar jonge amazone
  • Kirsten van de Giessen en haar stoere springgefokte ruin Clyde reden vandaag hun meetmoment in Hillegom. Wederom succesvol met 2 mooie winstpunten in het L2. Vorig weekend reden zij hun debuut in de L2 tijdens een weekend meetmoment met maar liefst 4 winstpunten.

Al met al een zeer geslaagd meetmoment en het weer was ons goed gezind.