• Machteld de Kok en haar bijrijdpaard de springgefokte ruin Maximus vormen nog niet zo heel lang een combinatie en zijn sinds kort in training bij ons. Zaterdag reden zij hun debuut in de L1. Voor Machteld alweer 13 jaar geleden dat zij gestart heeft en voor Maximus de allereerste keer in de ring. Zij reden twee hele nette proeven die beiden met een 2de plaats en 189 en 193 beoordeeld  werden. Mooie start op naar de volgende wedstrijden!
  • Britt Laagwater en haar knappe D pony Prince zijn vorige week gaan starten in de Beemster en reden hier in de L1 naar 2x de 1ste plaats met  190 en 193 punten. Gisteren reden zij te Aalsmeer naar wederom de 1ste plaats in de 1ste proef met maar liefst 200 punten en in de 2de proef 183 punten helaas wegens programmafout een lagere score.
  • Tamara Dekker en haar knappe PRE hengst Girasol HMR reden zaterdag hun debuut in de Z1. In korte tijd hebben zij zich deze proeven eigengemaakt. Op wat kleine storingen en slordigheidsfoutjes na reden zij twee nette proeven.
  • Carmen Verburg en haar sensibele springgefokte merrie Zebalia gingen weer voor een oefenrondje Z2. De vliegende wissels gaan steeds beter maar nog niet bevestigd genoeg. Absoluut een stijgende lijn maar nog niet voldoende voor winst. Die winstpunten gaan straks zeker weer komen zodra de wissels meer bevestigd zijn.
  • Petra Harman-Rietsnyder en haar knappe pittige Jolly Joker’s Rebelse gingen na lange tijd niet meer samen gestart te hebben weer de ring in het ZZL.  Wat een comeback de eerste proef reden zij naar een mooie 1ste plaats met 215,5 punten. De 2de proef ging op z’n Rebelse maar hoe blij te zien dat Rebel weer lekker in haar vel zit na een periode van minder fit te zijn geweest.
  • Samantha Teunissen en haar knappe en ook behoorlijk pittige merrie Cleopatra Sollenburg zijn afgelopen weken zeer succesvol van start gegaan in het ZZL. Zij reden afgelopen wedstrijd te Nieuwe Wetering naar 2x 1ste plaats en winst en de wedstrijd hiervoor maar liefst 2 winstpunten in 1 proef.  Zaterdag jl. deden zij mee met de wedstrijd thuis hier speelt de spanning toch meer parten bij Samantha en dat uitte zich helaas in de proeven waardoor ze minder krachtig reed. Toch nog 1 winstpunt gereden met voldoende ruimte voor verbetering.
  • Chantal Beekman en haar zwarte PRE ruin Indy zijn maar liefst 2 jaar uit de running geweest vanwege peesblessures. Na extra lange tijd voor de revalidatie genomen te hebben zijn zij de lessen weer gaan oppakken en begon het wedstrijd rijden toch weer te kriebelen. Vandaag reden zij hun comeback in de L1 met een mooie score van 190 en 187,5 punten!
  • Lili Schonherr en haar stoere soms wat ondeugende E pony Jumper zijn lekker op dreef in de M1. Vandaag reden zij wederom naar 2x winst.
  • Juliëtte Woudstra en Dai Hermanus van Jazz  hebben heel wat pech gehad afgelopen jaar. Hierdoor enige achterstand in de training maar ze pakken het alweer aardig goed op en dat bleek ook vandaag, in de L2 2x 2de plaats met 188 en 193 punten.
  • Kirsten van de Giessen en haar stoere spring gefokte ruin Clyde reden vandaag voor de tweede keer in de L1 in Beinsdorp en reden maar liefst 2 winstpunten. Hele overwinning voor deze combinatie die hier keihard voor trainen van ver gekomen zijn en Clyde het Kirsten niet altijd even makkelijk maakt.
  • Sterre van Keulen en haar stoere D pony Trump sinds enige tijd startend tussen de paarden hebben vorige week gestart te Wijdenes en reden 2 winstpunten in de L2.