Zondag 19 mei Aalsmeer Bt/m ZZL

  • Samantha Teunissen en haar knappe merrie Cleopatra Sollenburg gingen vanochtend vroeg van start in de Z2. Zij reden 2 super fijne en nette proeven met duidelijk een stijgende lijn. Cleopatra was vandaag ook fijn en goed aan de hulpen. Dit resulteerde in een mooie 1ste plaats en winstpunt!
  • Dilan Kaya en haar stoere ruin Zayno die het ook heel goed in het parcours en cross doet reden vandaag voor de 2de keer Z1. Ondanks de onzekerheid bij Dilan en het finetunen in de proef reden zij toch mooi 2x 1ste plaats en 2 winstpunten. Hiermee voor Dilan de stap over de Z1 drempel gezet.
  • Carmen Verburg en haar sensitive merrie Zebalia reden vandaag in de M2 hele nette proeven met ook bij hen een duidelijk stijgende lijn.  Al veel minder spanning toonde Bali en Carmen kon er al veel meer en beter aan rijden. Resulteerde bij hen in een 2de plaats maar helaas geen winst.
  • Joyce Rits en haar jarige Fries Hoyte fan Bosksicht, in eigendom van Marion Meerveld,  gingen na ruim een half jaar niet meer gestart te hebben de ring weer in. Zij reden 2 keurige M1 proeven vergeleken met een half jaar geleden kon Joyce er al veel beter aan rijden en de controle behouden. Dit resulteerde voor hen in een mooie 1ste en 2de plaats en een winstpunt!
  • Carolien van Diemen en de stoere ruin Ufo in eigendom van Lauri de Goeij reden vandaag hun debuut in de L2, na vorige week maar liefst 3 winstpunten en 2x 1ste plaats in de L1 te hebben gereden. Met toch wel wat spanning reden zij de eerste proef met iets teveel storingen, de 2de proef herpakten zij zich en reden naar de winst en een 1ste plaats!
  • Lonneke van de Broek Koppe en de stoere ondeugende spring-gefokte ruin Umiro in eigendom van Steffenie van Schagen reden sinds lange tijd weer outdoor. Umiro kan door de indrukken die hij opdoet ontploffen maar bleef nu redelijk bij de les en ondanks een paar uitspattingen reed Lonneke twee keurige proeven een winstpunt erbij B+9!
  • Juliëtte Woudstra en haar ruin Dai Hermanus v Jazz reden vorige week al twee super nette proeven in de L1 bij Horse Paradise Stables met dikke winst en 2x 1ste plaats. Vandaag reden zij wederom twee fijne proeven met een 3de en 2de plaats en wederom 3 winstpunten. Goed bezig!
  • Juliëtte Meijer en haar stoere veelzijdige ruin Cruise Control Ckv met wie Juliëtte en haar moeder ook vele prijzen rijden in het parcours en de cross, reden vandaag hun debuut in de L1. Sinds afgelopen winter niet meer gestart te hebben in de dressuur reden zij 2 keurige proeven en een mooie 3de plaats met net geen 2 winstpunten.
  • Annebel Hendrix en haar spring-gefokte ruin Ino Matscho-Imoo met wie zij ontzettend goed gaat in het parcours en de cross maar ook in de dressuur reden vandaag wederom winst in de L1 ondanks de spanning die Imo opbouwde tijdens de proef. Knap gereden en de teller staat alweer op L1+7!