Vrijdag 8 en zaterdag 9 februari klassen B/L1/Z2

  • Annebel Hendrix en haar springpaard Ino Matscho-Imoo kregen donderdag jl s’ middags een telefoontje dat zij mee mochten doen aan de Regiokampioenschap Noord Holland de volgende dag…  Donderdagavond tijdens de les nog even de proef gereden daar zij zich gefocust had op de proeven die zij zaterdag gingen rijden. Vrijdagochtend nog snel een tentamen doen, paard in de trailer en op naar Benningbroek alwaar zij behoorlijk onvoorbereid toch nog een mooie score van 62% reden en een super leuke ervaring rijker.  Zaterdagmiddag reden zij dan de geoefende proeven op stal Wennekers te Aalsmeer.  Deze proeven gingen alweer fijner en netter en werden ook beoordeeld met maar liefst 186,5 en 200 punten en een 2e en 1e plaats! Zondag sprongen zij nog even een fijn rondje BB! Wat een allrounders!
  • Chantal Beekman en haar PRE Indy zijn lekker op dreef. Reden wederom twee nette L1 proeven met maar liefst 186 en 188 punten en 2x 1e plaats. Hoe knap van deze combinatie die na 2 jaar revalidatie weer in stijgende lijn terugkomen.
  • Samantha Teunissen en Cleopatra Sollenburg gaan de laatste tijd in de training met sprongen vooruit! Ook de vliegende wissels gaan steeds beter.  En dat bleek zaterdagavond, zij reden in de Z2 twee hele mooie proeven en werden hiermee 2x 1ste met maar liefst 219,5 en 217 punten! Super!

Zondag 10 februari klassen L2 t/m M2 pony’s en B t/m M2 paarden

  • Al heel vroeg moesten Balou en Twister van start in de M1. Wat een mooie 1ste proef en een iets mindere 2de proef met wat storingen jammer genoeg maar toch nog een mooie 1e plaats met 191,5 en 182 punten
  • Nina en Twister gingen in de middag in de L2 van start. Ook zij reden een hele nette 1ste proef en een wat slordig gereden 2de proef. 1ste proef werd beoordeeld met ook een mooie 1e plaats en 192 punten , 2de proef net geen winst. Nu trainen , trainen voor het NK! Trouwe fan en grote/kleine vriendin Skyeler mocht topper Twister uitstappen.
  • Carmen Verburg en Zebalia ook deze merrie is spring gefokt en kan behoorlijk koppig zijn. Carmen weet altijd de rust te vinden en door te zetten. Dit gebeurde vandaag ook maar ondanks de spanning reed  Carmen alsnog 2 proeven met mooie stukken ertussen en dit werd door de jury gewaardeerd en goed beoordeeld, 2 winstpunten rijker en een mooie 1e plaats in de M2!
  • Charlotte van den Brekel en haar pittige ruin Dynamic reden vandaag maar liefst 199 en 203 punten en een 1ste plaats en zijn hiermee L1 startgerechtigd. Deze combinatie is door de B heen gevlogen. Super knap daar Dynamic behoorlijk wat spanning op kan bouwen.
  • Kirsten van de Giessen met haar stoere spring gefokte ruin Clyde zijn vandaag voor de 1ste keer sinds langer dan een jaar niet meer op wedstrijd te zijn geweest van start gegaan.  Sinds enige tijd lest deze combinatie bij ons en vandaag weer de ring in om zelfvertrouwen in de ring weer terug te krijgen. En dat is gelukt met maar liefst 184 en 189 punten! Op naar de volgende wedstrijden!

Enorm trots op deze prestaties maar ook op de thuisblijvers die de volgende keer weer de ring in gaan. Geniet van jullie mooie scores! Meer dan verdiend, keihard voor getraind en met plezier gereden!